Partnere

CapMon samarbejder med en række partnere omkring teknologi og salg af vores produkter og services, og som er med til at styrke vores position på markedet.

CapMon er OEM teknologipartner hos Elastic. Således baserer CapMons løsninger CapStash, CapFlow, CapSec og CapAPM sig på Elastic software. Elastic, som blev etableret i 2012, udvikler open source Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats, and Logstash), X-Pack og Elastic Cloud. Tusindvis af organisationer, herunder Cisco, eBay, Goldman Sachs, NASA, Microsoft, Mayo Clinic, The New York Times, Wikipedia og Verizon benytter Elastic til understøttelse af mission-critical systemer.

CapMon har indgået partnerskab med Tenable og er Danmarks eneste Managed Service Security Provider hos Tenable. Således benytter CapSec, en af de services, som er indeholdt i vores CapStash Monitoring Solution, sig bla. af Tenable software, hvilket gør det til et unikt værktøj til identificering af sårbarheder og sårbare enheder i netværket, der kan svække virksomhedens IT-sikkerhed.

CapMons status som MSSP (Managed Security Service Partner) betyder, at vi kan tilbyde kunderne en ekstra dimension til beskyttelse af virksomheder og deres data. Exabeam’s User Entity Behaviour Analytics (UEBA) teknologi  kan sættes på toppen af allerede eksisterende eller nye sikkerhedsløsninger for at reducere den tid, der bruges på korrellering og analysering af data og sikre langt hurtigere reaktion på sikkerhedsrelaterede hændelser.

KMD LOGO_170

KMD er mangeårig partner hos CapMon A/S. KMD videresælger CapMons overvågningsværktøj i deres eget navn som en del af de services de sælger til deres kunder. KMD bidrager aktivt til den fortsatte udvikling af CapMon via deres kompetente konsulenter, som videregiver ideer og forslag til vores udviklingsafdeling.